Valborg och första maj ”Ja, det är våren som har kommit tillbaka igen !”
Möt våren på Forsby Kvarn med ett gott smörrebröd, lokalbryggd öl från Rotbrunna, kanske t.o m ”Den lille” till och efterpå nån liten gosak från Forsbymontern till kaffet! Öppet Valborgsmässoafton och Första maj 12-17.
Välkommen!
Pizzafredag 29 april
Fredag igen med pizza på kvarnen!
Vi börjar gräddningen av våra långjästa pizzor kl 1800.
Välkomna att boka bord på 0703-798099.
Pizzaafton fredag den 22 april
Vi börjar grädda våra långjästa pizzor kl 18!
Vänligen boka bord på 0703-798099.
Välkomna!
Fredagspizza 15 aprile
Som i Napoli fast i Forsby…från kl 18 serverar vi våra långjästa pizzor på löpande band!
Några platser kvar- välkommen att boka på 0703-798099.
Helgöppet 9 och 10 april
Det välsignade ägget har kommit för att stanna en stund på vår meny…
Det, eller något av våra andra goa smörrebröd kan du få att äta hos oss i helgen.
Och som vanligt är Forsbymontern fylld med nybakade citronbullar, kakor och pajer.
Öppet 12-17 lördag och söndag.
Fredagkväll med sol och pizza på kvarn 8 april
Från kl 18 gräddar vi våra långjästa pizzor,
så välkommen att boka bord på 0703-798099.
Premiär för fredagspizza 1 april
Detta är inget skämt….
Från kl 1800 serverar vi våra långjästa pizzor!
Välkomna att boka bord på 0703-798099.
Nu öppnar vi!
Forsen är strid
men
inne
i kaffesalongen
kan Du ta en fikapaus
med Ägg Benedict eller Florentine
i påsketid
Vi har några smörrebröd att välja på också..
Och efter det något sött från Forsbymontern?
Välkommen!
Långfredag, Påskafton och Påskdag 12-17
Stängt Annandag påsk
Sista pizzafredagen på kvarn för 2015!
Fredagen 18 dec är det säsongsavslutning; kl 18 börjar vi gräddningen av våra goda långjästa pizzor! Sen dröjer det till påsk…..
Boka bord på 0703-798099.
Välkommen!
’Julmat på vårt vis’ onsdagen den 16 dec
Onsdagen den 16 dec serverar vi ‘Julmat på vårt vis’ tillagad på lokala råvaror med julens kryddor. Några få platser kvar…
Boka bord på 0703-798099
Löjrom från Mona & Ivans Fisk serverad på Birgers vis.
Till det ett glas Champagne.
Ungtuppleverterrine till Forsby Kvarn Baguette.
Till det ett glas Gewurztraminer.
Confiterat älginnanlår från Refvelsta
Vintersallad på pumpa från Mälby Trädgård
Crema catalana con naranja – Katalansk kräm smaksatt med apelsin
Zuccotto – Florentinsk kaka