”Mat på kvarn”, ”Sovel med bröd” och gofika !

Fredagar kl 17-21 Mat på kvarn
Då tar vår son Albin, som jobbat som kock i London i 5 år, att över styret i köket! Han kommer presentera en meny på 3-4 rätter, enligt kockens val, med i möjligaste mån lokala råvaror.
Bord bokas med ett sms till 070 3798099 OBS! Max 6 pers/sällskap

 

♥Lördagar och söndagar har vi ”Sovel med bröd” och gofika kl 12-16.
Då har vi fyllt Forsbymontern med Forsby Kvarn citronbullar, tarter samt stora eller små och mjuka som spröda kakor.
Från  kl 12-15 kan man beställa ur vår meny ’Sovel med bröd’. Vi förädlar lokalt producerade råvaror som grönsaker från Mälby Trädgård och Tullens Grönska, vilt från Refvelsta Gods, ungtupp från Hagby Gårds Fågel charkuterier från Åsby Kött & Vilt eller mer långväga delikatesser från Italspain Delikatesser AB och Divin Oil. Sovel är proteinet! Det kan vara hemgravad lax med gribbich, eller en parfait på ungtupplever med fikon eller en chutney på våra egna plommon. Eller varför inte en gräddig burrata med vitlöksbrässerade körsbärstomater på en rostad Forsby Kvarn baguette? Ibland finns också en varmrätt, som hemlagad pasta, på menyn.
Vi anpassar utbudet  efter säsong.

 

Design: Mats Thorburn/underhuset.com