Fredagspizza 28 aug

Kom och smaka vår nykomling, Culatello. En lyckosam kombo: På Marghuerita lägger vi några tunna skivor av lufttorkat skinkhjärta från Franzéns Charkuterier. Vi har förstås även våra andra goda pizzor i beredskap…Margherita, Napoletana, Melanzane, Taleggio e Pancetta och Salsiccia e patate. Kl 18 börjar vi gräddningen! Boka bord på 0703-798099.
11311127_878964278807182_2060754832_n

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Onsdagsmiddag 26 aug

Onsdagen den 26 aug serverar vi föjande trerättersmeny:

Sallad på ungtupplever, rostade hasselnötter och kumquat.

Ungtupp färserad med fikon och aprikoser till bönsallad och ugnsrostad dillpotatis.

Tiramisu på kvitten.

Boka bord på 0703- 798099

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Fredagspizza 21 aug

Taleggio e PancettaNu har vi sommarvärme långt in i augusti så unna dig en skön kväll vid dammen med god pizza och ett gott vin i trevligt sällskap!
Vi gräddar våra långjästa pizzor från kl 18.
Margherita, Napoletana, Melanzane, Salsiccia e patate och Taleggio e Pancetta.
Några få platser kvar….
Vänligen boka på 0703-798099

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

STÄNGT v 33 och 19 aug

IMG_2134¨Den Wein den man mit Augen trinkt….¨
Nu har bagerskan blivit mångalen!
Hon framför Arnold Schönbergs ’Pierrot Lunaire’  med Norrbotten Neo och Staffan Mårtensson under Östergötlands Musikdagar.
Forsby Kvarn Kafé är därför stängt  t.o.m. den 19 aug.
Öppnar åter fredagen den 21 aug för pizzakväll!

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Helgfika lördag och söndag 8/9 aug

ForsbymonternLördag är kaféet öppet 12-17.
På söndag öppnar vi kl 11 så att  du som löser rebusar kan få dig en stärkande kaffetår!
Forsbymontern är fylld med gosaker och från kallskänken kommer ditt beställda smörrebröd med god ost, tonfisk, kall- eller varmrökt lax.
Välkomna!

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Fredag med pizza i kvällssolen 7 aug

PizzaNu har det lovats kvällssol, så passa på att njuta av den, en pizza och ett glas vin uppe vid kvarndammen!
Från kl 1800 gräddar vi våra långjästa pizzor
Margherita, Melanzane, Napoletana, Calamare, Salsiccia e patatate och Taleggio/Pancetta med lokalproducerade råvaror från bl.a Sörgårdens grönt och Franzéns Charkuterier.

Några platser kvar! Vänligen boka på 0703-798099.
Välkomna!

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Onsdagsmiddag med högtryck 5 aug

eldtunna-150x150Onsdagens trerättersmeny:
Rödbetor på salladsbädd med getostkräm
Lammbog med tomat, oliver och rosmarin till
Polentakaka med bräserade champinjoner
Tiramisutravesti

Sitt ute vid kvarndammen och njut av sommarkvällen, god mat och våra nyinkomna viner!
Välkomna att checka in från kl 18.30.
Några få plaster kvar! Vänligen boka på 0703-798099

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Lördagsfika före konsert och söndagsfika med rebusar!

På lForsbymonternördag och söndag är Forsbymontern fylld med gosaker och från köket kommer matiga smörrebröd på beställning.
OBS! Vi stänger kl 1500 på lördag inför kvällens konsert Fin de siècle som börjar kl 1900 i Stora Kvarnsalen.
Här bokar du biljetter http://simplesignup.se/event/62831

 På söndag öppet mellan 11-17  under Rebusrundan: Ta en tur i vackra Fjärdhundraland och lös våra finurliga rebusar!
 Här hämtar du Startkort & Karta för rebusrundan 2015

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Fredagspizza den 31 juli

PizzaVeckorna rusar fram! Nu är det fredag igen och vi står beredda vid ugnen från kl 1800 med våra långjästa pizzor Margherita, Melanzane, Napoletana, Calamare, Salsiccia e patate och Taleggio/Pancetta.
Efter pizzan kan en Tiramisu  med  Limoncello smaka gott…
Vid fint väder finns några platser kvar uppe vid kvarndammen! Vänligen boka på 0703-798099

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Onsdagsmiddag 29 juli

Ungtupprulad 14 juliFrån kl 18.30 serverar vi en trerätters meny med
Ugnsbakade rödbetor med chèvrekräm på ost från Vallgarn, citronsmör, dill och rågbrödskrisp
Ungtuppsrulad fylld med tuppens lever, ratatouille och svart ris med parmesan
Fläderblomskaka med jordgubbar och vaniljkräm

Några platser kvar! Vänligen boka bord på 0703-798099

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

← Äldre inlägg

Nyare inlägg →

Design: Mats Thorburn/underhuset.com