Lussefika från tolv till tre!

När som ljusen ska tändas..... PepparkakorVälkomna på lussefika mellan kl 12-15 då  Forsbymontern är fylld med Forsby Kvarn Saffransbullar, stora pepparkakshjärtan med glasyr, kardemummakaka med havrecrunch och lite annat smått och gott.
Från kallskänken kan man få tebirkes med ost, smörrebröd med hemgravad lax eller köttbullesmörgås på älgfärs från Refvelsta med rödbetssallad.
OBS! Vi stänger redan kl 15 

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Fredagen den 11’e i 12’e och pizza

Ricotta con spinaciI elfte timmen….två fredagar med pizza är det kvar av kvarnåret!
Kl 18 börjar vi gräddningen av våra långjästa pizzor.
Till pizzan kan man dricka lokalbryggt öl från Rotbrunna gårdsbryggeri!
Några få platser kvar….
Boka bord på 0703-798099

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

P som i pizza på kvarn fredag den 4 dec

Ricotta con spinaciKl 18 börjar vi gräddningen av våra långjästa pizzor
Margherita, Melanzane, Napoletana, Salsiccia e patate, Culatello och Taleggio/Pancetta.
Några platser kvar…
Boka på 0703-798099

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Snälla bananer och 1 advent

11201714_1593009390965565_1341712723_n”Om bananer hade mun
och hade tunga
skulle du få höra
små bananer sjunga.”
(ur Bananriket av Lennart Hellsing)

När 1 adventsljuset tänds bjuder vi på älgfärsköttbullesmörgås med rödbetssallad och Forsbymontern har vi fyllt med Forsby Kvarn Saffransbullar, pepparkakekryddad rulltårtsbakelse med lingon och italiensk maränggrädde, små bondkakor, hästskor och sist men inte minst; banan och choklad i smördeg!
Allt i åminnelse av Lennart Hellsing.
Varmt välkommen.

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

27 november, fredag och pizza

10860214_576089799196207_1919508078_n27 november betyder 35 dagar kvar på 2015 men 4 fredagar med pizza kvar på kvarnen!
Boka bord på 0703-798099
Vi börjar gräddningen kl 18.
Några plaster kvar…

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Fredagspizza 20 nov

Pizza och vinNågra få platser kvar till fredagens pizzakväll!
Vi startar gräddningen kl 18.
Vänligen boka på 0703-798099.

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Lördag stängt på dan men Brahms horntrio kl 1900.

På lördag den 14 nov är kaféet stängt under dagen, men kl 19 är det konsert i Öfre kaffesalongen. Då spelar Staffan med hornisten Sören Hermansson och Love Derwinger på piano. Kom och lyssna på Brahms Horntrio och möt Britta Byström som samtalar om sitt stycke Kinderszenen. Ännu finns några platser kvar. Boka på 0703-798099.

sorenwww

 

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Fredag den 13……pizza?

Ricotta con spinaciInget för den skrockfulle, men vi har faktiskt plockat ner stegen och grannens svarta katt har lovat hålla sig undan, så det ska inte vara nån fara att äta pizza på kvarnen den 13e…
Dessutom är strömmen tillbaka så kl 18 börjar vi grädda de första av våra långjästa pizzor Margherita,Melanzane, Napoletana, Culatello, Salsiccia e patate och Taleggio e pancetta.
Några bord kvar!
Vänligen boka på 0703-798099.
Välkommen!

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

FIK och FoRMFesTiVAL; Vi firar alla sorters Fäders Dag!

12096499_902800483107801_8225204923089133925_nIdag är ingen vanlig fikasöndag på Forsby Kvarn Kafé: FIK och FORMgänget har tagit kvarnen i besittning med allehanda saker man kan köpa med sig hem eller nypa i….Saker som pappor tycker om!
I kaféet har vi Forsby Kvarnpaj med vaniljgrädde och smörgåsar ”att äta i hand”; Ost på tebirkes, Skinka i baguettelimpa och hemgravad lax med gribiche i rågruta. Öl och vin. På gården självservering av Forsby Kvarn citronbulle och kaffe, te och dryck.
Helenas Food truck finns också här med hamburgare gjord på Erlandssons Ekokött och annan god mat!
Festivaltid 12-17.
Välkomna!

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Pappapizza fredag 6 nov

.
12081237_1652820238267698_1873253960_nPappa är värd en pizza också!
Kl 18 börjar vi gräddningen av våra långjästa pizzor  Margherita, Napoletana, Melanzane, Salsiccia e patate, Culatello och, sist men inte minst,
många pappors favorit; Taleggio e pancetta.
Några bord kvar!
Välkommen att boka på 0703-79 80 99.

Kategorier: Forsby kvarn kafé |

← Äldre inlägg

Nyare inlägg →

Design: Mats Thorburn/underhuset.com