4 – 5 maj; Helgfika eller sen frukost?

Forsby kvarnfrukost; Forsby Kvarn 3x3 med jordgubbs/mangosmoothieUNNA DIG EN SOVMORGON, SEDAN EN SEN FRUKOST PÅ FORSBY KVARN KAFÉ

Från kallskänken:
Forsby Kvarn 3×3; 3 skivor Forsby Kvarn Ankarstock skurna i trekanter varvade med hemlagad majonnäs, ungtuppfilé, knaperstekt bacon, avocado, tomat och sallad
Vegetarisk på Forsby Kvarn Grova; Mozzarella, avocado, ugnsrostad tomat, sallad och sesamfrön
Vildsvinssalami med ugnsrostad tomat, oliver och sallad
Ost; Appenzeller eller Taleggio med päron, sallad och valnöt med honung
Kokt Bayonneskinka med fransk dijonsenap eller hemlagad majonnäs, ugnsrostad tomat och sallad

Att dricka till; Smoothie på jordgubb, mango, sojamjölk eller yoghurt, mynta och råsocker toppat med rostade fröer och flingor av dinkel, havre och bovete
En kanna te eller en balja kaffe

I Forsbymontern:
Ylvas Tryffelkaka med grädde och svartvinbärssirop
Lingonkaka med råsås
Forsby Kvarnbulle
Kerstins Solkaka
Aprikoskaka
Chokladdoppad ajakula med tryffel och pekannöt
Romkulor med rostad mandelströssel
Havrekaka med vit choklad och tranbär
Smältande Ögonblick
Hästsko
Hallongrotta

Godmorgon och välkommen, Ibba Andersson

 

 

 

 

04 maj 2013 av Ibba
Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Design: Mats Thorburn/underhuset.com