PuddingPowerMeet Fredagen den 5 juli

Vi firar den förlängda  öppettiden för fredagar med puddingar hela dagen!
Mellan kl 12-14 och 18-21 kan Du komma och äta:
Kålpudding på spetskål och köttfärs från Åloppe
Laxpudding på hemgravad lax och potatis
Som tillbehör Jonatans picklade rödlök
Till dessert romspetsad rabarberkompott med mandelgrädde och flagad choklad

Kaféköket gästas av blivande kocken Jonatan Olsson. Att Jonatan dessutom är utbildad cellist gör inte saken sämre….Vanligtvis finns han på en välrenommerad restaurang i Malmö, där hans huvudsakliga uppgift är förrätter och desserter.
rabarberlandetJonatan har skapat fredagens dessert:
Romspetsad rabarberkompott med mandelgrädde och flagad choklad.

I Forsbymontern
Forsby Kvarnbullar
Citronpaj
Jordgubbskaka
Jitterbuggare
Koogetjes
Solrossnitt

Smörgås går också att få, efter lunchtiden, på nybakad Forsby Kvarn Ankarstock eller Forsby Kvarn Grova med ost, sill, skinka eller hemgravad lax.

Boka gärna bord på 070-379 80 99
Välkomna, Ibba Andersson

 

04 juli 2013 av Ibba
Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Design: Mats Thorburn/underhuset.com