Sköna maj….

Det är mycket som händer i Forsby Kvarn i maj..

Dukat till fest Jubileumsutställning 2015 där Fjärdhundrabygdens slöjdare firar att föreningen funnits i 5 år med en slöjdutställning i Stora kvarnsalen 23 och 24 maj kl 11-17.
Medlemmarna visar här upp den hantverksskicklighet och bredd som finns i föreningen, allt ifrån knivslöjd och smide via återbruksslöjd till stickning, vävning och broderier.
Forsby kvarn kafé har öppet under utställningsdagarna, så varför inte prova vår prisbelönta citronbulle?

 

Fik och Form! Den 31 Maj (inte mindre än på Mors Dag) anordnar Fik o Form en festival i Forsby Kvarn.Fik och Form är ett nätverk bestående av kreativa, konstnärliga, roliga och energiska kvinnor som är bosatta i och runt Enköping. Alla driver vi verksamheter inom var och ens olika intresseområden vilka spänner mellan allt från kläddesign, recycling av jeans, inredning, trädgårdsodling, betonggjutning till kursverksamhet och kafé med supergoda bullar, för att bara nämna några.

Mors koppEtt litet smakprov: mumsa ForsbyIbbas supergoda bullar, kolla coola belysningar av Catarina Larsson, sniffa på Hornuddens fina örter, heja på ankracet i forsen, njut av vackert från Mejeriet, Anna Christians och Anne Daftler, kolla in modevisningen med verkligen både spektakulära och bärbara kläder från Karin Sömmare, Lantlollorna, Fröken Röd, Lata Pigan och Teda art-project.
Å så kommer korvmakare Franzén.
Följ Fik o Form på Facebook!

11 maj 2015 av Ibba
Kategorier: Forsby kvarn kafé |

Design: Mats Thorburn/underhuset.com